WAT DOET OVAMUS?

Ovamus filmt en monteert promotievideo's, trailers, bedrijfsfilms, interviews, concertregistraties, theatervoorstellingen en documentaires. We hebben de middelen en kennis in huis om het hele proces van concept tot eindproduct te realiseren, maar we zijn ook inzetbaar als tandwiel in een groter geheel. De meeste van onze klanten behoren tot de cultuursector, maar we werken ook voor bedrijven en overheidsinstellingen.

image

Bedenken

Wat voor video wilt u maken? Voor wie is de video bedoelt en voor welk medium? Welke boodschap wilt u erin kwijt? Hoe lang moet de video duren? Deze en andere vragen stellen we aan het begin van het filmproces. Samen bedenken we een creatief concept dat zo goed mogelijk voldoet aan de doelstelling van de video. 

image

Filmen

Camera, geluid, actie! Al naar gelang de schaal van het project komt Ovamus met één of meerdere mensen op locatie filmen. Waar nodig of gewenst zorgen we voor onze eigen audio-registratie en belichting. Ovamus heeft ruime ervaring met promo's, interviews, sfeerimpressies, en concert- / theaterregistraties. Zie hiervoor ook onze projectpagina. 

image

Monteren

Aan de montagetafel worden het filmmateriaal tot een vloeiende geheel gesmeedt. Daarnaast worden titels en muziek toegevoegd, en worden beeld, kleurbalans en geluid geoptimaliseerd. Dit onderdeel neemt daarom het meeste tijd in beslag. Ovamus kan ook ingehuurd worden om door derden gefilmde beelden te laten monteren. 

image

Bekijken

Ovamus maakt video's voor websites, presentaties, tv en dvd en mobiel. Indien gewenst verzorgen we zelf het drukken van dvd's of het hosten van de video's op internet. We dragen er zorg voor dat het eindresultaat in zo hoog mogelijke kwaliteit te bekijken is. 

Wat kost dat?

De kosten van een video hangen een aantal variabelen af; bijvoorbeeld de lengte en aard van de video, de grootte van de crew en de hoeveelheid nabewerking die het materiaal nodig heeft. Ovamus maakt video's voor kleine en grote budgetten. In overleg bepalen we wat mogelijk is voor uw budget. Neem daarvoor contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

CONTACT